Κυριακή 11 Μαΐου 2008

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Γούζιος Φώτης: Έκανε πολύ καλές επεμβάσεις και καθοδήγησε σωστά την άμυνα. Στα θετικά προστίθεται και το γκολ που έβαλε.Θα μπορούσε να ξανασκοράρει.

Δεληγιάννης Βαγγέλης: Μοίρασε σωστά την μπάλα(επιτέλους) ενώ έδιωξε την μπάλα όπου χρειαζόταν. Έβαλε ένα πολύ όμορφο γκολ πιάνοντας στον ύπνο τον τερματοφύλακα του Pitsaris F.C.

Zάχος Αλέξης: Δεν πέτυχε κάποιο γκολ αλλά η παρουσία του κρίνεται θετική αφού τα Τουρλουμπούκια δέχτηκαν μόνο 5 γκολ. Στα θετικά το ότι δεν αποσυναρμολογήθηκε.

Καραντάνας Στέργιος: Τέλεια παρουσία. Σχεδόν αλάνθαστος. Πήρε όλες τις κεφαλιές ενώ πέτυχε και ένα γκολ με τη βοήθεια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Γόρδιος Χρήστος: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να αξιολογηθεί.

Λιάπης Χρήστος: Ήταν άριστος στις υποχρεώσεις του και είχε πολύ καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες του και ειδικά με τον Γόρδιο. Πέτυχε το τελευταίο γκολ της ομάδας.

Αρβανίτης Ηλίας: Όχι θεαματικός αλλά ουσιώδης. Εξουδετέρωσε όλους τους αντιπάλους του αμυντικά ενώ επιθετικά δεν τα πήγε άσχημα σημειώνοντας μάλιστα και ένα γκολ.

Κορκοτάρας Παναγιώτης: Σκόραρε 3 γκολ έδωσε 2 ασσίστ στους συμπαίκτες του, αλλά προσπαθούσε να κάνει κάποιες περιττές ενέργειες χωρίς αντίκρισμα. Έφυγε εκνευρισμένος από το γήπεδο για το λόγο ότι οι συμπαίχτες του φώναζαν ο ένας τον άλλο με το δικό του παρατσούκλι(Τσο-Πάνος).

Σούτης Μιχάλης: Αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο προλαβαίνοντας όμως να σκοράρει 3 φορές. Είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Γόρδιο στην επίθεση.

Γόρδιος Γιώργος: Και μόνο τα 5 γκολ που έβαλε δικαιολογούν την πολύ καλή παρουσία του στον αγώνα. Είχε πολύ καλή συνεργασία κυρίως με τους Σούτη και Λιάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: