Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2007

Oι 3 πρώτες μεταγραφές

ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙΑ F.C


Τερματοφύλακας: Γούζιος Φώτης ( Γκουνέλας )
Χόμπι: Όποτε δεν έχει υποχρεώσεις με την ομάδα, αθλείται παίζοντας σκουός και μπάντμιντον στο πασίγνωστο Rentina Sports Center ώστε να διατηρεί σε υψηλά επίπεδα τη φυσική του κατάσταση.
Προσωπικές Φιλοδοξίες: Κάποια μέρα θέλει να κερδίσει το Champions League με τα Τουρλουμπούκια F.C και ύστερα να κρεμάσει τα παπούτσια του, παίζοντας για ένα χρόνο στην αγαπημένη του ομάδα, Rentina Bullshiets.

Αμυντικοί: Ζάχος Αλέξανδρος ( Κούλης )
Χόμπι: Παίζει lego με το πόδι του, το οποίο είναι συναρμολογούμενο και το έχει απωθημένο από μικρός διότι οι άκαρδοι γονείς του δε του πήραν ποτέ τον πολυπόθητο << Καταυλισμό των Γύφτων>> από την ομώνυμη εταιρία. Επίσης, κάθε Τετάρτη μπορεί να τον βρει κανείς στη λαϊκή αγορά, όπου πουλάει πατάτες μόνο 0,50Ε το κιλό.
Προσωπικές Φιλοδοξίες: Θέλει να μεταπηδήσει στην ομάδα της Μαυραικής, όταν πιστέψει ότι είναι αρκετά ώριμος και ψυχολογικά έτοιμος γι’ αυτό το τεράστιο βήμα στην καριέρα του.

Δεληγιάννης Βαγγέλης: Χόμπι: Στον ελεύθερό του χρόνο βαράει βόλτες με την υπερηχητική Vespa Trompeta 2008, όντας μέλος της moto-car ομάδας MotoCar-prochoriGTP.
Προσωπικές Φιλοδοξίες: Σε μερικά χρόνια θέλει να είναι παγκόσμιος πρωταθλητής motogtp, ως κάτοχος της άπιαστης μηχανής Harley-Gremiston της κατασκευαστικής εταιρίας Yafata

Δεν υπάρχουν σχόλια: